StartBerichtenTrainers-berichtenCross Cup Relays Gent

Super WE voor AV Jabbeke

Op zaterdag ging het PK voor benjamins, pupillen en miniemen door te Zwevegem.5 atleten kwamen terug met 5 medailles en 2 club records!De grootste slok op was miniem Nils Romswinkel. Hij deed mee aan zowel de 80h als 150h en kwam respectivelijk met een gouden en een zilveren medaille naar huis. Z'n 150h tijd van 22"25 is goed voor een club record. Bij de minimen liep ook Robin Tavernier mooie tijden op de twee sprintnummers.Bij de benjamins kwamen er drie alteten aan de beurt. Cédric Degroote smeet zijn kogel 7m90 ver. Dit was meteen goed voor goud en een nieuw club record. Willem Renders sprong hoog naar brons en liep later nog naar een knappe 4de plaats op de 600m. Hij kwam amper 0,1 sec te kort om het kersvers clubrecord van Cédric te verbreken. Het enige AVJ meisje was Lore De Keyser. Zij smeet in opperste concentratie haar kogel 4m55 ver en behaalde hier eveneens brons mee.

Tevens werd in Koekelare de 8ste wedstrijd in het runningcentercriterium gelopen. Vele AVJ-ers stonden er terug aan de start. Hanne Desaever (2de), Delphine Demets (3de) en Timme Mahieu (3de) haalden er het podium.
In het ploegenklassement staat AV Jabbeke met een mooie voorsprong 1ste in het klassement.

Op zondag was het de beurt aan Maarten Raes en Tom Dupan op de Flanders cup te Lokeren. 

Tom loopt opnieuw een persoonlijke besttijd op de 400m, 50"37. een tijd onder de 50" zit er aan te komen!

Maarten liep een 200m in 22"21, eveneens een persoonlijke besttijd en nieuw clubrecord.

Afgelopen woensdag snelde Maarten, in Ninove, naar een 34"40 op de 300m, zijn 3e clubrecord deze week.

Laatst bijgewerkt op maandag 04 juli 2016 14:59

 

Belangrijke berichten

Hebt u vragen over de website, of ideeën, of mist u bepaalde informatie, neem dan contact op met de webmaster. Ik probeer zo snel mogelijk de site aan te passen.

Volgende wedstrijd

Who's Online

We hebben 54 gasten en geen leden online

Volgend evenement